понеділок, 16 лютого 2015 р.

Схід і захід, північ і південь разом. Історично склалось так, що  кожна частина України мала вплив сусідніх країн на розвиток. Звідси  мовні, релігійні  розбіжності. Але ні за яких обставин ми ніколи не конфліктували, доки нам не нав’язали чужу політику, але, незалежно від зовнішнього втручання, ми – одна велика країна. Приклад цьому також і  наш курс англійської мови. Ми учні з різних куточків України: Київ, Полтава, Одеса, Ужгород, але нас єднає те, що ми українці. Ми любимо свою батьківщину і наш козацький  рід  нікому не здолати.



East and west, north and south together. Historically, that every part of Ukraine had an impact on the development of neighboring countries. Hence, linguistic, religious differences. But under no circumstances will we ever in conflict until we are not forced upon someone else's policy, but regardless of outside interference, we - one big country. An example of this is also our English course. We have students from different parts of Ukraine, Kyiv, Poltava, Odessa, Uzhgorod, but we are united that we Ukrainian. We love our home and our family of Cossack no defeat.

2 коментарі:

  1. You are absolutery right!!!!!!!! I am agree with you!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. я не можу достатньо подякувати послузі позики пана Педро та повідомляючи людям, наскільки я вдячний за всю допомогу, яку ви та ваша команда надали, і я з нетерпінням чекаю рекомендації друзям та родині, якщо їм потрібна фінансова порада чи допомога @ 2 ставки на кредит для бізнесу через контакт:. pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити